Cautare

44722 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (7.02 secunde)
Procurorii DNA efectueaza perchezitii, astazi, in birourile Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor din Bucuresti
Sunt perchezitii chiar in aceste moment in Bucuresti, Ilfov, Brasov si Neamt. Politistii descind la 33 de adrese de pe raza Capitalei si a celor trei judete.
Sunt perchezitii in aceste momente la mai multi indivizi care s-au dat drept preoti. Descinderile au loc in judetul Prahova. Preotii falsi promiteau sa rezolve orice problema, in schimbul unor sume de bani.
Perchezitii la Primaria Iasi. Sunt vizate trei departamente
Politistii cauta miercuri dimineata artificii si petarde vandute ilegal inainte de Anul Nou. Sunt peste 150 de perchezitii in acest moment. Vizate sunt mai persoane si societati comerciale din Bucuresti si din 23 de judete din tara.
Perchezitii, in aceasta dimineata, la membrii clanului Duduianu din Bucuresti. Potrivit unor surse, interlopii sunt acuzati ca inchiriau masini si apoi le vindeau la dezmembrari.
Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Iasi efectueaza astazi 42 de perchezitii domiciliare, intr-un dosar penal privind infractiuni de inselaciune in domeniul contractarii de mobila la comanda.
DNA ancheteaza contractele de inchiriere a spatiilor comerciale din Aeroportul Otopeni. Sunt perchezitii in desfasurare la mai multe firme si oameni de afaceri, intr-un dosar privind acordarea sau prelungirea contractelor pentru magazinele tip duty free sau restaurante.
Politistii si procurorii fac miercuri dimineata patru perchezitii domiciliare in Bucuresti intr-un dosar de constituire a unui grup infractional organizat, punere in circulatie de valori falsificate si inselaciune
Se fac perchezitii in judetul Mures, acolo unde mai multe persoane sunt acuzate ca au decontat servicii medicale fictive. Prejudiciul ar fi unul de peste 2 milioane de lei.
Perchezitii intr-un dosar de trafic de arme, in Timis. Mascatii au intrat peste mai multe persoane care sunt acuzate ca detin ilegal arme de foc.
In aceasta dimineata, Serviciul Investigatii Criminale din Politia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si cu sprijinul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna au declansat o actiune care vizeaza destructurarea unui grup infractional cunoscut cu preocupari pe linia comiterii de infractiuni cu violenta.
Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT l-au retinut aseara pe un doljean cercetat pentru trafic de persoane, dupa ce, cu cateva ore in urma, o introdusesera in arest si pe una dintre victimele acestuia.
Oprea si UNPR, doua catastrofe comice Nu imi dau inca seama care dintre cele doua entitati imi este mai simpatica, in simtul apocaliptic pe care mi-l trezesc ambele.
Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal.
Trei tineri din case de copii au fost inchisi in locuinta unui barbat din Mures, obligati sa munceasca pentru el si exploatati pana la epuizare. Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu Mures si procurorii DIICOT au anuntat vineri ca au facut, miercuri, doua perchezitii domiciliare in Mures.
Sunt noi perchezitii la Primaria Iasi, intr-un dosar care vizeaza mai multe nereguli in domeniul imobiliar. Dupa DNA, a venit randul DIICOT sa descinda la institutia condusa de Mihai Chirica. Edilul a fost dus la audieri.
Doisprezece severineni au vrut sa se imbogateasca si au mers in UE sa faca bani. Grupul infractional actiona din 2008 si in afacere este implicata si o societate comerciala din Severin, prin care erau cumparate masini din Germania si Belgia.
Procurori DIICOT si ofiteri de politie judiciara de la Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane au facut cinci perchezitii domiciliare in Bucuresti si Ilfov pentru a-i gasi pe membrii unei grupari care obliga copii sa cerseasca in trafic.
O angajata a BRD Craiova a fost arestata ieri, fiind acuzata ca a transferat si ridicat fara autorizatie echivalentul a 2,2 milioane de euro, utilizând fara drept parola de acces a directorului sucursalei bancare în care lucra.Procurorii Biroului Teritorial Timis al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au solicitat instantei de judecata si au obtinut mandat de arestare preventiva pentru Mihaela Rosana Bitu, angajata la o sucursala BRD din Craiova, pentru infractiunile de constituire de grup infractional organizat, efectuarea de operatiuni financiare în mod fraudulos, infractiuni informatice si spalare de bani, se arata într-un comunicat al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie.În acelasi dosar au mai fost arestate preventiv alte trei persoane, printre care si un cetatean de origine turca, stabilit în Bucuresti - Osman Tunc, Doru Meosu si Paul Vasile Mînzu - toti trei implicati în activitatea infractionala initiata de Mihaela Rosana Bitu.Anchetatorii au retinut ca Mihaela Rosana Bitu a transferat si ridicat fara autorizare suma de opt milioane de lei, ceea ce reprezinta aproximativ 2.200.000 de euro.
google-analytics.com